click play


Picture
Hacker-Nardy

Emri im eshte Nardy dhe jam 18-vjec.
Fillimisht ju uroj mireseardhjen ne kete faqe dhe uroj tju pelqeje. 

Eshte iniciative e imja personale per te krijuar kete faqe me informacione 
mbi teknologjine e informacionit, hacking, dhe shume sekrete te tjera te 
kompjuterit.

Faqja eshte akoma ne ngarkim e siper por mungesa e kohes dhe impenjimet
 ne shkolle me kane penguar disi. 
  
Per cdo gje mund te me kontaktoni duke klikuar ketuMirepres nga ju sugjerime...
Mirepres nga ju sugjerime...


Fleminderit!


My name is Nardy, i'm 18 years old.
Initally, i wish you welcome to this page and i hope u like it.
it's my initiative to create this site with information of IT(Information Technology), 

hacking and a lot of secrets of computer.


The  site is still under construction, but lack of time and occupation at school have
 me somewhat hampered.

For everything you can contact me by clicking here


Please give me suggestions...


Thanks!

|Copyright © 2010 | Nardy | Design © Hacker-Nardy|