click play
Program testimi i memorjes RAM

Ne mjaft raste shkak i ngrirjes dhe crasheve ne kompjuter
mund te jete ai i memorjes ram.Per te pare nese memorja RAM
krijon ose jo gabime mund te kontrollohet duke perdorur nje
program te vogel Memory Test-20kb zip tek kjo faqe:
http://hcidesign.com/memtest/
Programi eshte mire te punoje 30 minuta rreth 1000 cikle testimi
sigurohuni te beni exit te gjitha programet e tjera kur ta perdorni
duke lene vetem windowsin dhe lidhjen me internetin
programi ka vlere te perdoret kur ka raste ngrirje krashi,kur blehet kompjuter i ri dhe i duhet testuar memorja,kur shtohet Ram ne kompjuterNje program per cookies

Quhet CT cookie spy update v 3.00 gjen gjithe cookies ne kompjuter
emrin, websajtin qe i ka krijuar dhe futur jetegjatesine e cookies
po te klikoni ne nje nga katroret e vegjel(dialog boxet) ne liste ju jepen te gjitha te dhenat
Mund te shikoni per detaje ketu:
http://camtech2000.net/Pages/Downloads.htmlSi te ndryshoni ngjyren e sfondit te faqeve ne internet
ndryshimi i ngjyres se sfondit(backgroundit) per cdo faqe
ose websajt qe shikoni ne internet behet duke ndjekur kete
rruge: Per WIN XP
Te browseri lart
klikon Tools
Internet options
General Tab
Accesibility(nen titullin history)
te" format" mbush me clikim katrorin ne krah
te"ignore colors specified in web pages"
klik OK
Nen General Tab window
ne krah te butonit accesibility ku ishit me pare
klikon tek butoni colors( nen History)
klikon tek katrori ne krah te backgound
hapet dritarja me menune e katroreve me ngjyra
zgjedh psh katrorin me ngjyre gri
klikon te ky katror
klikon ok poshte klikon ok mbyll dritaren tjeter,klikon apply(nen History) tek general tab dhe eshte bere gati
meqe keni zgjedhur ngjyren gri atehere cdo faqe ku te shkoni
ne internet do te kete sfond griRikthim i disa skedareve te hequra nga Koshi


Per te rikthyer ndonje skedar qe eshte hequr pa dashje nga
koshi Recycle bin(jo koshi forumit lol) eshte me shume vlere te perdoret nje program Restore i cili pasi ke klikuar te butoni "Search deleted Files" i tij ben nje skanim te plote te kompjuterit per te gjitha files qe jane bere delete dhe jane hequr edhe nga koshi
dhe liston te gjitha fajllat e hequra sipas emrit dhe direktorise ku kane qene.Ky program ka vlere per raste te vecanta kur pa dashje eshte hequr ndonje dokument ose skedar i windowsit qe kuptohet krijon probleme crashi ose mesazhe gabimi.Aty kerkohet per nje skedar te vecante qe te duhet ta kthesh prape aty ky ishte ne windows klikohet dhe i behet copy.
Gjithashtu programi ben heqjen e plote te skedareve ne liste qe jane pa vlere duke liruar me te vertete memorje disk.Programi eshte ne kete faqe:
http://hccweb1.bai.ne.jp/~hcj58401/

|Copyright © 2010 | Nardy | Design © Hacker-Nardy|